Omgeving


Uniek en midden in de natuur en op slechts 10 minuten loopafstand van het strand!

Uniek en midden in de natuur en op slechts 10 minuten loopafstand van het strand!

Omgeving Chaletpark Luttikduin Callantsoog

Chaletpark Luttikduin ligt aan de hei, omringt door bossen. Vanaf de camping hebt u weids uitzicht over al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het bos kent mooie wandel paden en unieke fietsroutes.

Ontspannen fietsend tussen uitgestrekte landerijen – met afwisselend grazige weiden en kleurrijke bollenvelen – bereikt u na zo’n 15 minuten Natuurgebied ‘Het Zwanenwater’. Het Zwanenwater is een prachtig duingebied met twee grote duinmeren, vijvers, moerassen, heide en bos. En heel veel vogels; de lepelaarskolonie is uniek in dit deel van Europa! Het Zwanenwater organiseert het hele jaar door excursies en leuke activiteiten voor jong en oud. Voor meer informatie klik hier.

Vanaf de camping belandt u lopend in 10 minuten het gezellige dorpje van Callantsoog. Met leuke winkels: een warme bakker, een slagerij, gezellige cafés en smakelijke restaurants. Ook een visspeciaalzaak ontbreekt niet. Verwacht geen dertien-in-een-dozijn modeketens. Wel: kleine modezaakjes met elk een eigen, unieke collectie! Tijdens het hoogseizoen kunt u hier elke dag terecht. Supermarkt Albert Heijn is zelfs het hele jaar open, 7 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur.

Tijdens het hoogseizoen worden talrijke evenementen georganiseerd, in het dorp en in de directe omgeving. Denk aan braderieën, de zomerkermis, live muziek en nog veel meer. Vanuit het dorp loopt u zo door naar ons mooie Noordzeestrand.